Uw website is uw digitaal visitekaartje en een uitgebreid overzicht van uw producten of diensten. Wij kunnen voor u een aantal voorbeelden maken waaruit u de keuze kunt maken, voordat de "echte" website geconstrueerd wordt.

Uiteraard geldt weer het uitgangspunt de herkenbaarheid via uw logo en huisstijl. Iedere pagina wordt met dit uitgangspunt opgezet. Een consistente opmaak is daarbij belangrijk, alsmede de presentatie. Stukken tekst, al of niet vergezeld met één of meerdere foto's en video's zijn de bouwstukken van uw site. Logisch geordend zodat de bezoeker snel de gewenste informatie kan vinden.


Hieronder een aantal mogelijkheden, zowel wat betreft het uiterlijk, alsmede een aantal voorbeelden van hoe in de website foto's en video's kunnen worden verwerkt. 

Ook kunnen wij voor u een complete webwinkel opzetten in uw website. Kijk voor de mogelijkheden op Webwinkel. Verder zijn er nog diverse mogelijkheden om uw website op te luisteren. Op de pagina Diverse kunt u deze bekijken.

 

Algemene settings


Voor de weergave van de website kunnen we de achtergrond op meerdere manieren instellen. Eén bepaalde kleur; één enkele foto voor alle pagina's; een slideshow met diverse foto's of een video.
Voor iedere pagina is afzonderlijk de achtergrond te bepalen. Bijvoorbeeld de homepage met een video, een subpagin met een fotoslider en de sub-subpagina's met een vaste achtergrond.
Kijk voor dit voorbeeld op onze 'schaduw' site van Coloni.

 

Het opzetten van een website


Structuur (Navigator)

Met de Navigator bepalen we de structuur van de site. Hierbij bepaald u de hoofdzaken en per hoofdstuk één of meerdere sub-pagina's c.q. sub-sub-pagina's.

Koptekst


Voor ieder type koptekst kunnen we naar uw wens individueel het lettertype, de lettergrootte en de letterkleur instellen.

 

Kop groot

Kop middelgroot

Kop klein

Tekst


Voor tekst kunnen we instellen: Lettergrootte; vetgedrukt; italics; uitlijning; kleur; verwijzing. Ieder individueel woord kan een aparte kleur krijgen, en als u een link ingesteld wilt hebben, kunnen we die voor u instellen.

Bijvoorbeeld Home Home etc.

Lichtkrant

Een lichtkrant is een tekst welke van links naar rechts over het scherm rolt. Het is een repeterend onderdeel om bijvoorbeeld het laatste nieuws op uw site te presenteren.

··· Lopende tekst, ofwel lichtkrant ··· uw laatste nieuws hier ···
Dit is een lichtkrant met lettertype Arial en een achtergrondkleur van de balk

Grafische weergaven


Foto

Foto met tekst

Hieronder een voorbeeld.

Eén van de vele mogelijkheden
Promotiemateriaal: Mok

Met huisstijl bedoelen we dat ál uw uitingen op exact gelijke wijze worden opgebouwd. Met het logo als basis, wordt iedere andere uiting gecreëerd.

 

Of het briefpapier, visitekaartjes, flyers, folders of andere fysieke uitingen betreft, óf digitaal op Facebook, Website enz., de huisstijl geeft alle onderdelen direct de link naar uw bedrijf, organisatie, vereniging of anders.

 

Onder promotiemateriaal verstaan we alle overige uitingen van uw bedrijf, instelling of vereniging. Te denken valt onder andere daarbij: flyers,  mokken, muismatten, pennen en T-shirts. Vrijwel alles is mogelijk en tegen een eerlijke prijs.

 

Foto galerij

Indien u meerdere foto's weer te geven hebt, levert u deze aan als een foto galerij. Deze foto's / afbeeldingen kunnen vervolgens op meerdere manieren weergegeven worden. Onderstaand de opties.

 

Slider

Individueel/Fotogalerij

Kolommen met foto's links en tekst rechts

Afhankelijk  van de foto en de hoeveelheid tekst kunnen we er voor kiezen dit in de vorm van kolommen weer te geven.

Website: Home

Hiernaast is de screenprint van de homepage als foto in een kolom geladen. In deze kolom kan naar believen tekst worden geschreven.

Website: Logo

Hiernaast is de screenprint van de logo pagina als foto in een kolom geladen. In deze kolom kan naar believen tekst worden geschreven.

Website: Huisstijl

Hiernaast is de screenprint van de huisstijl pagina als foto in een kolom geladen. In deze kolom kan naar believen tekst worden geschreven.

Website: About/over

Hiernaast is de screenprint van de about/over pagina als foto in een kolom geladen. In deze kolom kan naar believen tekst worden geschreven.


Video

We kunnen iedere video van YouTube insluiten op uw site. Vermeld wel altijd de bron om geen auteursrechten te omzeilen.

Naast de bovenvermelde bouwstenen zij er nog meer die we bespreken in Diverse