ir J.F.C.M. (Joop) van den Broek

 

Geschoold als Technische Natuurkundige en daarna tot Klinisch Fysicus, ligt het niet zozeer voor de hand dat ik me nu bezig houd met ontwerp van promotionele uitingen. Niets is echter minder waar. Als fysicus ben ik van meet af aan bezig geweest met pc's en programma's me eigen maken en gebruiken. Hierdoor ben ik specialist in Office PowerPoint en Office Excel. Zeker in mijn periode dat ik commercieel werkte heb ik menig voordrachten gehouden met gebruik van PowerPoint presentaties. Zeker de presentatie met 'bewegende beelden' heeft veel bijval genoten en is tot in Amerika door mij gepresenteerd.

 

Toen ik in 2002 een 'uitstapje' heb gemaakt naar de grafische sector, heb ik veel ervaring opgedaan met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop.

 

Weer terug in een commerciële functie heb ik onder andere een interactieve dvd gemaakt voor een usermeeting van een hightech computerprogramma vanuit PowerPoint naar een website-achtige opzet.

 

Met deze ervaringen en mijn streven naar perfectie ben ik zeker wel dé persoon voor uw wens, en zal deze met alle kennis die ik vergaard heb in de loop van de jaren, voor u de oplossing zal brengen.