ir J.F.C.M. (Joop) van den Broek

 

Geschoold als Technische Natuurkundige en daarna tot Klinisch Fysicus in de Radiotherapie, Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en als Stralingsbescherming Deskundige, ligt het niet zozeer voor de hand dat ik me nu bezig houd met een mix van de specialiteit Interne Auditing ISO normen en AVG & Lean Six Sigma, ontwerp van promotionele uitingen en sinds februari 2022 met mijn klusbedrijf met specialisatie in traprenovatie over bestaande bekleding (bijvoorbeeld vloerbedekking).

 

Als technisch fysicus ben ik van meet af aan bezig geweest met pc's en programma's me eigen maken en gebruiken. Hierdoor ben ik specialist in Office PowerPoint en Office Excel. Zeker in mijn periode dat ik commercieel werkte heb ik menig voordrachten gehouden met gebruik van PowerPoint presentaties. Zeker de presentatie met 'bewegende beelden' heeft veel bijval genoten en is tot in Amerika door mij gepresenteerd.

 

Toen ik in 2002 een 'uitstapje' heb gemaakt naar de grafische sector, heb ik veel ervaring opgedaan met Adobe Illustrator en Adobe Photoshop.

 

Weer terug in een commerciële functie heb ik onder andere een interactieve dvd gemaakt voor een usermeeting van een hightech computerprogramma vanuit PowerPoint naar een website-achtige opzet.

 

Met deze ervaringen en mijn streven naar perfectie ben ik zeker wel dé persoon voor uw wens, en zal deze met alle kennis die ik vergaard heb in de loop van de jaren, voor u de oplossing zal brengen.

 

Vanaf mijn kinderjaren ben ik fervent klusser geweest. Als "Plinten Joepie" schilderde ik op mijn 9e jaar al de plinten bij mijn tante. Verder leverde ik iedere week voor een schoolvakantie een lijstje met afmetingen voor hout dat ik dan weer in de vakantie aanwende om mijn kamer weer aan te passen. Het klussen heeft me mijn hele leven al veel plezier gebracht. Schilderen, timmeren, vloeren leggen (laminaat, normaal en PVC), ontwerpen van meubeltjes en slimme oplossingen voor dagelijks gemak.

 

Nu ik de gelukkige vrijheid heb me met al deze zaken bezig te houden, zonder dat er veel druk op staat, kan ik me volledig richten op de boven beschreven mix van activiteiten. Al de bezigheden zijn projectmatig te vervullen, zodat er een afwisseling van activiteiten plaats kan vinden. Een project Interne Auditing ISO 9001, afgewisseld met het opzetten van een website en een metamorfose van bijvoorbeeld een woonkamer.